Menukaart

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood.
Hoofdgerechten worden geserveerd met garnering

Voorgerechten

Dolma

5.00

Gedroogde groenten, gevuld met rijst en diverse kruiden

Kizartma

5.00

Gefrituurde paprika, gevuld met aardappel en diverse groenten.

Kasarli Mantar

7.00

Champions gevuld met kaas en roomboter.

Sakslika

6.00

Geroosterde aubergine, paprika, peterselie en bosui.
Bereid met granaatappelzuur en olijfolie.

Girit Ezmesi

7.00

Drie soorten kaas met garnerering van pistache,
knooflook en olijfolie.

Olijf Salade

6.00

Een salade van groene olijven met garnering van
walnoten, augurk, peterselie, ui en saus van de kok.

Dürüm

8.00

Drie soorten taco’s met en vulling van gehakt en
verschillende groentes.

Cacik

5.00

Fijngesneden komkommer met yoghurt, dille en mint.

Ezme

5.00

Fijngesneden tomaten met rode paprika, ui en diverse
kruiden

Gavurdagi Salade

7.00

Een salade van komkommer, tomaten, ui, walnoten,
granaatappel en saus van de kok.

Hoofdgerechten- Spies

Topkapi

20.00

Gehakt pastrami, pistache en kaas bereid op de spies.

Adana

17.50

Gehakt met gemengde aroma’s bereid op de spies.

Sis

19.50

Mals gemarineerde rund blokjes bereid op de spies.

Kipfilet

18.00

Mals gemarineerde kip blokjes bereid op de spies.

Dijfilet

18.00

In acht soorten kruiden gemarineerde dijfilet van de kip bereid op de spies.

Beyti

21.00

Een wrap gevuld met gehakt, yoghurt en tomatensaus.

Ali Nazik

17.50

Geroosterde aubergine met yoghurt en saus van de
kok, (vleeskeuze uit vlees blokjes of gehakt).

Hoofdgerechten- Grill

Ossenhaas

20.00

Gemarineerde ossenhaas bereid op de grill.

Bonfile

20.00

Kalfsblokjes gemarineerd met verse kruiden bereid op
de grill.

Pirzola

19.50

Gemarineerde lamskoteletjes bereid op de grill.

Köfte

17.50

Vers gehakt met gemengde aromas bereid op de grill.

Specialiteiten

Fistikli Baklava

7.50

Turks gebakje gemaakt van bladerdeeg en pistache
(zoet dessert).

Künepe

7.50

Specialiteit van de kok (zoet dessert).

Desserts

De Brownie

7.50

Een brownie met vanille ijs, slagroom en een laagje karamelsiroop.

The Business Ijscoupe

7.50

Een verassings ijsje van het huis.

Het kinderijsje

4.50

Twee bolletjes ijs met een toefje slagroom en sprinkles.

Vraag naar onze mixed grill. 22,00 p.p